[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”540″ alignment=”right” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”319″ alignment=”center” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Într-o lume globalizată, în care comunicarea este cheia succesului, cunoașterea limbii engleze constituie o componentă cheie a mediului de afaceri. Prin urmare, este foarte util pentru un manager să aibă o imagine clară și exactă asupra nivelului de limba engleză atât al angajaților deja existenți, cât și a candidaților pe posturile vacante.

Prin serviciile de audit lingvistic oferite, Better English vine în sprijinul companiilor care doresc testarea profesionistă a cunoștințelor de limba engleză a angajaților/potențialilor angajați, alăturându-se astfel departamentelor de resurse umane în procesul de recrutare și evaluare.

Auditul lingvistic poate fi realizat:

  • la nivelul întregii companii
  • departamental
  • concentrat pe un anumit grup de angajați sau individualizat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”319″ alignment=”center” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]ETAPELE AUDITULUI LINGVISTIC 

Etapa 1: Înțelegerea modului de funcționare a companiei, a obiectivelor sale pe termen lung și analizarea      nevoii de cunoaștere a limbii engleze în cadrul companiei.

Etapa 2: Analizarea nevoii specifice de cunoaștere a limbii engleze de către angajat/candidat pe postul respectiv.

Etapa 3: Evaluarea competențelor lingvistice – testare orală și scrisă. Testele sunt concepute în conformitate cu standardele internaționale (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine) și respectă cerințele acestora.

Etapa 4: Raportarea detaliată și complexă a rezultatelor către departamentul de resurse umane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]