Testimoniale 2017-11-27T21:23:12+00:00

„A învăța pe cineva înseamnă a schimba o viață pentru totdeauna.”  –  și nimic pe lumea aceasta nu mă face să mă simt mai împlinită, mai mândră – ajutându-i pe cursanții mei sa treacă peste barierele de comunicare în limba engleză pentru a-și atinge scopurile pe care și le-au propus: obținerea unui certificat internațional de cunoaștere a limbii engleze, care ulterior le permite să plece la studii în străinătate, îmbunătățirea competențelor de comunicare  într-o limbă străină, promovarea la locul de muncă sau obținerea unui job mai bine plătit.

De-a lungul timpului, predând engleza generală și de afaceri unor profesioniști din companii multinaționale și pregătind elevi pentru examenele Cambridge și IELTS, am avut oportunitatea de a întâlni diferite tipologii de cursanți, cu așteptări și țeluri variate, și, prin urmare, de a crea cursuri de limba engleză personalizate, pliate pe nevoile fiecărui cursant în parte. Și astfel, cu voință, consecvență, muncă și eforturi susținute, ei au reușit să ajungă acolo unde și-au dorit.

Iată opinia lor despre aceste cursuri:

“Seriousness, professionalism, modern methods of learning. A real pleasure to learn English!” (Carmen Grecu, Medic Primar Neonatologie – curs Engleză Generală)

“Here at Better English, with Teacher Camelia, I found the way to learn and love English. The funny and interesting methods that Teacher Camelia uses to make me understand and love English are the perfect ways to build my English thinking and to love everything I do in English daily. Camelia is a wonderful teacher, with an open mind and she is special for a teacher because she loves what she does and she does it with passion. So, for me, the truly English learning started with her!” (Iulian Iosep, software developer – curs Engleză Generală)

“Multumesc Better English, multumesc Cami. Dupa mai multe încercări esuate de a invata engleza, doar tu ai reusit sa mă faci sa iubesc sa invat engleza. Ma determini sa merg mai departe mai ales atunci când îmi este greu. Niciodată nu e prea târziu pentru a invata o limba străină daca ai norocul sa intalnesti cel mai bun profesor. “Life is short, so choose to be happy”- with Better English.”  (Marinela Sipoteanu – curs Engleză Generală)

“I definitely enjoy learning English, but Camelia’s dedication and her funny teaching methods made me love this amazing language even more. She was not only a teacher to me, she was my guide through my fear of failing an important exam and she managed somehow to inspire me. Her lessons made me realize that only hard work and sustained perseverance can make someone succeed. I strongly recommend just to try one of her lessons, even once…just as a curiosity…you will be surprised!” (Carmen Ilie, medic rezident neonatolog – curs IELTS)

„Metodele moderne de predare (prin jocuri, discuţii libere, temele care pun accentul pe cunoştinţele care îţi lipsesc), seriozitatea cu care îşi pregăteşte lecţia cu fiecare în parte,  te determină să înveţi nu pentru că “trebuie”, ci pentru că “vrei şi îţi face plăcere”. Uiţi că eşti în postura de student şi o lecţie cu “teacher” lasă impresia de o întâlnire amicală, care se sfârşeşte cu efectul dorit şi anume: pleci cu un bagaj de cunoştinţe suplimentar în domeniu fată de cel cu care ai venit, fără să simţi că ai depus un efort în plus pentru aceasta.”  (Adina Vulpe, consultant juridic – curs Engleză Generală)

„Camelia este o deosebită profesoară de limba engleză care posedă calităţi pedagogice remarcabile. Este o fire calmă şi sensibilă care indrăgeşte elevii. Am urmat cursul dumneaei timp de un an, pregătindu-mă pentru examenul IELTS, pe care l-am şi promovat cu band 7. Unitatea de invăţămant pe care am urmat-o nu mi-a oferit condiţiile necesare pentru a mă pregăti individual pentru examen (am avut parte de profesori lipsiţi de interes). Teacher Camelia m-a preluat de la un nivel submediocru, reuşind pe parcusul unui an să mă proiecteze la nivelul avansat.” (Dragos Suditu, student la arhitectură în Glasgow, Scoţia – curs IELTS)

„Pregătirea pentru PET pe care am făcut-o împreună cu doamna Camelia a fost o experienţă plină de folos, interesantă şi pe care nu o voi uita. Dumneaei a fost cea care m-a introdus în tainele limbii engleze şi care a făcut ca pregătirea pentru examen să mi se pară mai mult un joc, nişte ore petrecute cu o persoană care ştie să se apropie de sufletul elevului şi să-l ajute să înveţe cel mai uşor. Astfel, am reuşit sa iau examenul PET cu PASS with Merit şi să rămân cu nişte cunoştinţe de limba engleză care mi-au fost foarte folositoare în anii ce au urmat.” (Roberta Igorov, elevă la Colegiul Naţional Costache Negruzzi – curs Cambridge PET)

,,Consider că orele de engleză cu teacher Cami au constituit o pregătire foarte sistematică, eficientă şi solidă în vederea susţinerii examenului Cambridge dar în acelaşi timp m-au pregătit deosebit de bine pentru experienţa facultăţii în Anglia pe care am urmat-o. Organizarea orelor şi a materiei, volumul mare de teme au contribuit la imbogăţirea vocabularului şi consolidarea cunostinţelor de gramatică iar numeroasele sesiuni de conversaţie mi-au oferit încrederea şi deprinderile necesare purtării unei conversaţii complexe în engleză.” (Raluca Anisie, studentă la Universitatea din Sheffield, Anglia – curs Cambridge CAE)

„IELTS e un examen pe care mulţi spun că îl pot lua cu punctaj mare fără să aibă nevoie de pregătire. Nu este aşa, şi asta o spun din propria experienţă. Doamna profesor Camelia mi-a procurat cea mai mare parte din materialele de care aveam nevoie atât pentru examen cât şi pentru a-mi dezvolta vocabularul şi pentru a găsi inspiraţie pentru eseurile ce formează partea de “Writing” a examenului. Am fost foarte încântată de toate şedinţele de pregătire care m-au ajutat enorm pentru a lua Band 8 la acest examen care e doar in  aparenţă uşor. Fără o instruire şi iniţiere in modul de organizare şi de pregătire nu prea se poate. Şi asta am primit de la doamna profesor Camelia. De la modele de eseuri structurate pentru a lua un punctaj cât mai mare, exerciţii de vocabular şi brainstorming până la discuţii pe teme diferite, acomodarea cu accente cât mai variate şi teste tip IELTS. Eu personal am făcut o alegere excelentă şi felicit pe oricine apeleaza la doamna profesor, găsind în persoana dumneaei nu atât un pedagog, cât mai ales un prieten. ”  (Ioana Harton, studentă la Facultatea de Medicină din Iaşi – curs IELTS)

“When her students have a certification exam, she is there, body & soul. She is obviously passionate and creative in teaching English.” (Gabriel, Software Engineer – curs Business English)

“Teacher Camelia este o persoană sensibilă, ambițioasă și foarte silitoare, un exemplu pentru cursanții dumneaei. O profesoară care își updatează permanent cunoștințele în domeniu și pe care le aplică la fiecare lecție pentru ca totul să pară o joacă.” (Mariana Curucle, asistent medical principal – curs Engleză Generală)

“One of the few teachers that can make you laugh, feel better, but most importantly, study hard and be motivated to achieve your highest goal. ”  (Dorian Munteanu, elev la Colegiul Național Emil Racoviță Iași – curs Cambridge CAE)